semoga kita memperoleh manfaat daripada setiap kata-kata yang keluar dari bibir kita

Sunday, August 9, 2009

~Tempahan T-Shirt MCS~

salam kesatuan.

MCS telah menghasilkan T-shirt buat julung kalinya. Anggaran harga T-Shirt adalah RM30 dan ke bawah. Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli baju T-shirt MCS ini, sila hantarkan butiran diri anda ke alamat email ini >mcsinti@hotmail.com<. Butiran-butiran tersebut adalah :
1) Nama
2) No. Telefon
3) No. bilik
4) Saiz baju
5) Lengan Panjang/Pendek
6) Kuantiti

Tarikh tutup penempahan : 22 ogos 2009.

Wallahualam..

10 comments:

♥ a q i l a h ♥ said...

wah smart3
mahu~

wafi said...

perlukah perkataan '13th intima' disertakan pd belakang t-shirt ini?

muhammad bin mohamed kamil said...

gempak....mmg cool tpi apa kaitan 13th intima ngn bju nie?adkah sebab ia dihasilkan masa 13th intima berkuasa?

wafi said...

plz ah dow sape wat baju ni
aku nk kali ni size tu biarlah accurate dow
aku xnk jdik cam baju jpa.
tlg ah sape wat ni..

nanaloly said...

cantik dan menarik :)

aeisyulillah said...

RM 30... lg bnyk order supposed 2 b cheaper ryt?

nape mcs ad keris? sungguh kemelayuan -- cam hishamuddin n keris pemuda UMNO lak..

huu..

Anonymous said...

rasanya, bj nie patut dibaiki sket..
tulisan..
warne..
corak..
huhu..
bole tak wat warne besides hitam..
just suggestion...
depends la..
for me..
bj nie lawa,
tp klu edit sket lg elok rsnyer..

Abdul.Fatah.Firdaus said...

siapa punya bakat untuk lebih mencorakwarnawarnikan baju ni, beritahu saja pada syazwan. nanti bincang2 ramai2, makin cantiklah hasilnya. tak gitu?

nanaloly said...

btol, spe yg ad cdgn utarakan. dan mungkin btol kalau boleh variasikan warna selain hitam. tp sekurang2nya ini pon cantik.

Naufal Mohamed Noori said...

lawa siot..aku nak beli..tapi leh tak delivery kat tempat aku..hehehehhe...

 

©2009 INTI I.U. MCS | by TNB